DVS volop aanwezig bij ViolaViola Festival!

De Dutch Viola Society is dit weekend volop aanwezig bij het ViolaViola festival in Haarlem! Naast de nodige hand-en-spandiensten “achter de schermen”, is de DVS ook voor het festivalpubliek zichtbaar, en wel op de volgende manieren:DVS+ViolaViola_logo1. DVS Stand in de Foyer
Van vrijdag(-middag) t/m zondag is onze stand in de foyer van de Philharmonie open en bemand. We willen uiteraard zoveel mogelijk altviool-fans persoonlijk ontmoeten, en hopen van harte dat jullie allemaal langskomen om een praatje te maken!

Naast hele enthousiaste en gezellige DVS-bestuursleden vind je bij onze stand promotiematerialen zoals DVS-stickers en -tassen, het DVS jaarprogramma voor 2014, CD-verkoop (belangrijke CD’s van nederlandse altviolisten), en meer. Er is natuurlijk ook de gelegenheid om je ter plekke in te schrijven als vriend van de DVS.

2. Altvioolensemble Optredens bij Open Podium
Op zaterdagmiddag van 1415-1430 hebben we de kans om samen met DVS-vrienden ensemblemuziek te maken op het “Viola Open” podium. Lijkt het je leuk om mee te doen? Het kan nog! Lees hier alle informatie over deelname.

3. “Viola Pitch” – open microfoon
Het onderdeel “Viola Pitch” is een forum in regie van de DVS, waar betrokken altvioolvrienden spontaan spreektijd kunnen krijgen (Open_Mikein principe 2 minuten p.p.) om een “pitch” (promotionele uiting) te maken voor een idee, een lopend project, een zienswijze of anderzins zaken die met de altviool te maken hebben.

Dit forum is gepland voor 18:00u op zaterdag. De ruimte is nog niet bekend, maar kom maar naar de DVS stand, dan weten we meer..

En tot slot een minder positieve mededeling …:

WAARSCHUWING – TREINVERKEER

Als je van plan bent om met Openbaar Vervoer naar Haarlem te komen: Er zijn op zaterdag en zondag as. werkzaamheden bij de NS, waardoor er geen treinen tussen Leiden en Haarlem zullen rijden! (Er rijden wel bussen, en de optie om om te rijden via Amsterdam: Houd hoe dan ook rekening met een langere reistijd!).
Lees hier op de site van de NS meer over deze “geplande storing”.

We verheugen ons om jullie allemaal in Haarlem te zien!