Dankwoord aan onze vrienden…

20160217_DVS_Bedankt_clickBeste vrienden / Dear friends,

// English version below

Bedankt! Bedankt voor alle steun die wij van jullie hebben gekregen. De Dutch Viola Society gaat alweer haar vierde levensjaar in en dit was niet mogelijk geweest zonder alle bijdragen en inspanningen van onze vrienden. Want de DVS, dat zijn jullie!
Dankzij jullie heeft de DVS een grote hoeveelheid workshops en masterclasses met docenten van internationale faam kunnen organiseren, en altvioolspelend Nederland samen kunnen brengen. Daarnaast werken we hard om het Internationaal Altviool Congres 2018 (IVC 2018) naar Nederland te kunnen halen, een grote impuls voor de DVS, en het muziekleven in Nederland en de stad Rotterdam!
Het bestuur en de IVC2018-commissie zijn nu al druk bezig met het plannen en financiëren van deze vijfdaagse altvioolweek. Mocht u mee willen helpen aan dit fantastische evenement, mail dan de IVC2018-comissie en neem plaats!
Rest ons nog u nogmaals te bedanken voor al het vrijwilligerswerk, de (financiële) steun en de vele aanwijzingen.

Met vriendelijke groeten,
Het DVS-bestuur & de IVC2018-commissie

———————————————————————-

English:

Dear friends,

Thank-you for your support! The Dutch Viola Society has been active for 4 years, and this would not have been possible without the contributions and efforts from our friends. Because you ARE the DVS!
Thanks to you, the DVS organised a large number of workshops and masterclasses led by internationally renowned coaches, and we have brought violists in The Netherlands together. Furthermore we are working hard to organise the International Viola Congress (IVC) 2018 in The Netherlands, a big stimulus for the DVS and the musical life in the City of Rotterdam and The Netherlands!
The DVS Board and the IVC2018 Committee are already busy with the planning and financing for this five-day viola week. Should you be interested in helping to create this fantastic event, please send a mail to the IVC2018 Committee and join us!
We thank you once again for your support, volunteer work, financial support and the many suggestions and ideas.

Best regards,
the DVS Board and IVC2018 Committee