Brittenconcours 2021 uitgesteld!

De DVS-redactie ontving deze week het volgende bericht van de organisatie van het Britten (Altviool)concours 2021:

We gaan voor live!

Gezien de huidige omstandigheden betreffende de maatregelen rondom COVID 19, heeft de concourscommissie besloten om zowel het Britten Celloconcours als het Britten Altvioolconcours 2021 te verplaatsen.

De volgende data hebben we nu vastgesteld:

Britten Celloconcours: zaterdag 12 en zondag 13 juni 2021
Britten Altvioolconcours: zaterdag 19 juni 2021

Er zijn nog een paar plekken beschikbaar in alle categorieën. We verlengen daarom de inschrijfdatum. Ken je mensen die alsnog graag zouden deelnemen? Aanmelden kan tot 1 mei via https://www.hetbritten.nl/concoursinformatie/138/. Echter, zodra het maximum aantal deelnemers is bereikt, sluiten we de inschrijving. We maken dit kenbaar via onze website.

De peildatum voor de leeftijd handhaven we op 13 maart 2021. (Ongewijzigd).

We hopen met deze verplaatsing onze kandidaten meer ruimte te geven zich goed voor te bereiden op het concours. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met onze producent, Marit Nijhuis, via maritnijhuis@hetbritten.nl.

Nog even geduld dus. Wij kijken enorm uit naar de optredens van alle deelnemers. Succes met de voorbereidingen en heel graag tot in juni in Zwolle!

Met muzikale groeten,
namens de Commissie Britten Concours 2021

Loes Visser, artistiek leider en hoofd jury Britten Concours
René Luijpen, voorzitter concourscommissie
Bas Goossens, zakelijk leider
Marit Nijhuis, Producent