DVS heeft een nieuw bestuur!

Beste altvioolvrienden –

het zat er al een hele tijd aan te komen, maar nu is het dan eindelijk officieel: Na zo’n 8 jaar als onze inspirator en oprichter ruilt Karin Dolman haar voorzittersfunctie in voor het vicevoorzitterschap bij de International Viola Society! Karin blijft gelukkig nog een tijdje als algemeen bestuurslid bij de DVS actief.

Haar opvolger als voorzitter van de DVS is Kristofer Skaug. Als amateuraltviolist is hij sinds het begin bij het DVS-bestuur betrokken geweest als webredacteur, met het voorzitterschap van het IVC2018 in Rotterdam als belangrijke ervaring. Emlyn Stam neemt ad interim de functie van penningmeester over, en Ursula Skaug blijft aan als secretaris en student-lid van het bestuur.

Verder hebben we twee nieuwe gezichten bij het bestuur: Anna Magdalena den Herder en Veronika Lénártová – beiden jonge professionals uit de nederlandse altvioolwereld. We zijn zeer verheugd met deze aanwinsten!

Meer over de achtergrond van de DVS-bestuursleden vindt u hier.