Carpool voor het Altvioolcongres!

Nederlacarpoolnd is geen groot land, maar soms lijkt de afstand van bijvoorbeeld Rotterdam naar Deventer heel behoorlijk. Als je graag met iemand zou willen meerijden naar Deventer, of zelf extra ruimte hebt in de auto, stuur ons dan een mail (mail@dutchviolasociety.nl) of post naar onze Facebook-pagina met de volgende informatie:

– Waar je woont
– Hoelaat je in Deventer wilt zijn (bijvoorbeeld ‘s ochtends, of ‘s avonds voor het avondconcert)
– Of je ook (graag mee) terugrijdt en zo ja hoe laat
– Hoeveel mensen mee willen / hoeveel plaatsen je vrij hebt in de auto

Wij kunnen als DVS door alle drukte helaas geen coordinerende rol nemen hierin, we kunnen enkel met deze actie proberen mensen te helpen om elkaar te bereiken. Het beste kun je dit via facebook doen, als je de mogelijkheid hebt.