Speciale DVS Vriendenkorting op “The Strad”

Strad logo

Het gerenommeerde maandblad The Strad laat je ieder maand weer kennismaken met de beste spelers, de mooiste strijkinstrumenten en beroemdste (alt)vioolbouwers ter wereld. Al meer dan 120 jaar vormt The Strad de meest betrouwbare bron van kennis, nieuws, entertainment en inspiratie voor strijkers, hun docenten en geïnteresseerden wereldwijd.

Als je nu een abonnement op The Strad neemt als Vriend van de Dutch Viola Society, kun je een flinke korting tot wel 42% krijgen. The Strad wordt iedere maand bij je thuisbezorgd, zo blijf je dus altijd op de hoogte van essentiële informatie, lees je het laatste nieuws uit de wereld van de strijkers en vind je technische tips om je spel te verbeteren.

Abonneer je vandaag nog op dit leuke blad via: https://www.escosubs.co.uk/newsquest/promotion.asp?code=STDVS613

For our English readers:

The Strad magazine gets you closer to the best players, the finest instruments, and the most famous makers every month. For over 120 years The Strad has been the best source of knowledge, news, entertainment and inspiration for players, teachers and string music followers worldwide.

As a member of The Dutch Viola Society subscribe today and save up to 42%. Twelve issues of The Strad will be delivered each month direct to your door, so you will never miss out on the latest news from the string world or essential hints and tips on playing technique.

To subscribe today, simply visit: https://www.escosubs.co.uk/newsquest/promotion.asp?code=STDVS613