Met de altviool in het midden

De eerste workshop, van wat een lange reeks workshops gaat worden, vindt plaats op zaterdag 24 november in de Trinitatiskapel te Dordrecht. (niet zoals eerder aangegeven 17 november)

Elke workshop zal er een ander thema aan bod komen, met steeds andere docenten, ook zal de doelgroep wisselen van amateurs tot professionals. Deze eerste workshop voor amateur altviolisten, zal gegeven worden door Karin Dolman, oprichtster van de Dutch Viola Society en altviooldocent aan Codarts in Rotterdam en heeft als thema: ‘de altviool in het midden’ .

De dag biedt plaats voor 5 ensembles van maximaal 3 musici waarvan 1 altist. Elk ensemble zal 50 minuten les krijgen. De DVS verzorgt ‘s middags een uitgebreide lunch en na afloop een borrel om de dag mooi af te sluiten!

Uniek bij deze eerste workshop is dat u niet alleen les krijgt maar ook mag genieten van een uniek concert van het Pelgrimtrio als afsluiter van de muzikale dag. Het pelgrimtrio bestaat uit Caecilia Boschman, pianiste, Thea Rosmulder op klarinet en de docente van de dag, Karin Dolman op de altviool. Zie voor meer informatie: http://www.caeciliaboschman.nl/pelgrim_trio.html

Wees er snel bij! Ga voor meer informatie over inschrijven en toegangsprijzen naar ‘workshops‘  in de agenda.