Met DVS-korting naar Tamestit + NedPho = Bartok

Tamestit_2

Antoine Tamestit

English version below! Follow this link.

Zoals eerder aangekondigd is de beroemde franse altist Antoine Tamestit volgende week in Amsterdam om tweemaal het altvioolconcert van Bartok uit te voeren, op 27 en 31 maart ‘s avonds in het Concertgebouw. Hij wordt begeleid door het Nederlands Philharmonisch Orkest (NedPhO) olv. Andrew Litton. Als dikke bonus staat de machtige 10e symfonie van Shostakovich ook op het programma.

Dankzij een mooie geste van de organisator kunnen DVS-vrienden met 50% korting naar deze concerten,

Interesse?
-> Stuur een mail aan mail@dutchviolasociety.nl
met als onderwerp “Tamestit“.

Als vriend van de DVS krijg je dan van ons een mail retour met een link en een kortingscode waarmee de kaartjes besteld kunnen worden.

Over het concert:
In de kleine kring van de concertante werken voor altviool en beroemde altviolisten heeft het Nederlands Philharmonisch Orkest een klinkende combinatie gemaakt met het weergaloze spel van de Franse altviolist Antoine Tamestit en Bartóks Altvioolconcert. ‘Hij zingt misschien niet zo hoog als de viool, maar zijn lied is des te warmer,’ schijnt Paganini ooit over de altviool gezegd te hebben. Dat is Antoine Tamestit en zijn grote talent ongetwijfeld meer dan toevertrouwd.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
English Version

As previously announced, the famous French violist Antoine Tamestit will be in Amsterdam next week to give two performances of the Bartok viola concerto in the Concertgebouw, in the evenings of March 27th and March 31st. He will be accompanied by the Netherlands Philharmonic Orchestra (NedPhO) with Andrew Litton at the baton. As a major bonus, they also play the mighty 10th Symphony of Shostakovich.

Thanks to a nice gesture from the organizers, DVS Friends can now visit these two concerts with a 50% discount.

Interested?
-> Send a mail to mail@dutchviolasociety.nl
  with “Tamestit” in the subject line.

As a Friend of the DVS, you will receive a mail in return with a link and a discount code, with which the tickets can be ordered on-line.