Workshop 19/10/2014: Podiumvrijheid

Daar sta je dan, op het podium en ineens is je stok te kort, je snaren liggen te ver uit elkaar, het publiek kijkt je vijandig aan. Hoe ga je daarmee om? Michiel Holtrop geeft al jarenlang training aan musici, maar ook in het bedrijfsleven. Deze workshop is voor iedereen die met meer plezier op het podium wil staan. Je neemt een stukje altvioolmuziek mee dat je al redelijk tot goed beheerst en dat je -ooit- wilt gaan uitvoeren.

De workshop Podiumvrijheid wordt gegeven door Michiel Holtrop. Hij is communicatietrainer, provocatief coach en professioneel altviolist. 
Michiel is verbonden aan het Nederlands Philharmonisch Orkest als altviolist, aan de stichting Appeltaartconcerten als artistiek leider en aan het Fonds Podiumkunsten als adviseur. 
Op het kamermuziekfestival van Entrecasteaux won hij de eerste prijs. Michiel coacht musici met podiumangst, stress- en burnoutklachten. Michiel geef workshops, lessen en trainingen aan conservatoria en centra voor de kunsten over podiumangst, podiumvrijheid en studeren. Michiel werkt ook met niet-musici aan stress en burnoutklachten. Kijk eens opwww.werkstresscoaching.nl

 

Datum en tijd
zondag 19 oktober 2014
11.00 tot 14.15

Locatie
Nedpho Koepel
Obiplein 4
1094 RB Amsterdam
Loopafstand van centraal station

Kosten
€20,- (DVS vrienden gratis)
Voor de lunch wordt op de dag zelf €5,0 p.p. gevraagd