Lawrence Power valt in voor Tabea Zimmermann!

Altvioollievend Nederland heeft maandenlang halsreikend uitgekeken naar de komst van Tabea Zimmermann voor het matineeconcert as. zaterdag 23 november in Amsterdam.
Tabea3LET OP: Helaas heeft Tabea Zimmermann door ziekte haar optreden moeten afzeggen… maar er is wel een waardige vervanger gevonden – niemand minder dan Lawrence Power! Het programma blijft ongewijzigd.

Lees hier alles over het concert en kaartjes bestellen.

Uiteraard is de DVS ook bij dit belangrijke concert aanwezig! En we hebben voor onze vrienden een mooie kortingsregeling bedongen: Vrienden van de DVS krijgen binnekort een speciale kortingcode (coupon) toegestuurd via e-mail, waarmee je 5 euro reductie krijgt bij je bestelling via de webshop van het Concertgebouw.

Voor wie toch niet in staat is om te komen is er toch een troostprijs: Het concert wordt ook live uitgezonden op de radio (NTR), en in dit verband zal onze voorzitter Karin Dolman als commentator bijdragen in de uitzending!