Het Grote Nederlandse Altviool-Avontuur!

De trouwe lezer van onze social media en website zal het niet ontgaan zijn dat de DVS eind november in Porto een duidelijke acte de presence heeft gegeven bij het Internationaal Altvioolcongres.(Verslagen: [Dag 1] [Dag 2] [Dag 3] [Dag 4] [Dag 5]).

Dit was een belangrijke groeistap in onze ambitie om hier thuis onze Nationale Altvioolcongressen beter uit te bouwen en om uiteindelijk ook het International Viola Congress (IVC) in 2018 naar Nederland te halen!

Maar dat gaat niet gebeuren zonder jouw hulp! Dus: ….

karin 2014_wervingDVS

We gaan op dinsdag 9 december 2014 (morgen, bij het ter perse gaan van dit bericht) beginnen aan een traject dat via diverse nationale festivals en congressen uit zal monden in het IVC 2018 hier in Nederland!

Als het je leuk lijkt om dit te helpen realiseren, dan ben je morgen (en ook later) heel hartelijk welkom bij onze eerste vrijwilligersbijeenkomst voor dit nieuwe traject.

Update: De volgende vrijwilligersvergadering is op maandag 2 maart 2015. Deze bijeenkomst betreft in de eerste instantie de organisatie van het 2e Nationaal Altvioolcongres in Ede-Wageningen op 27 juni as.
Deze bijeenkomst vindt plaats in de Codarts Rotterdam, vanaf 20:00u.
Maak anders ook graag je belangstelling kenbaar via een e-mail.

We hopen dat jullie samen met ons dit avontuur aan willen gaan!