Altviool figuranten gezocht voor TV serie

Dit maak je niet vaak mee – een kans om met je altviool in een TV-serie te komen!

Voor het vervolg op de TV-serie Moeder ik wil bij de revue, een nostalgische serie over de jaren 60, wordt met spoed gezocht naar 3 altviolisten (+ 1 violist) die het leuk vinden om te figureren met zijn of haar altviool.Viola_Lens

Het is de bedoeling dat de figurant de liedjes zal playbacken, en dat het er visueel zo realistisch mogelijk uitziet op televisie, de klanken zijn dus minder van belang. De bladmuziek wordt vantevoren beschikbaar gemaakt, zodat er thuis geoefend kan worden.

Voor meer informatie over de serie kunt je kijken op www.goedenavonddamesenheren.nl

Het programma ziet er als volgt uit:
dinsdag 9 december: 1 altviolist + 1 ‘gewone’ violist
voor het lied ‘Diep in mijn hart‘ van Willeke Alberti.

woensdag 10 december: 2 altviolisten
voor het lied ‘Een vriend zien huilen‘ van Herman van Veen.

Locatie:  Bue Circle gebouw, ‘s-Gravelandseweg 52 te Hilversum.Op bovengenoemde twee draaidagen zullen opnames plaatsvinden tussen 07.00 en 19.00. De figurant zal waarschijnlijk niet de gehele dag aanwezig hoeven zijn, maar in ieder geval wel beschikbaar moeten zijn.De onkostenvergoeding voor deze dag bedraagt 40 euro.Als je mee wilt doen, stuur dan zsm een mail aan productieassistente Doreth Naafs (Doreth.Naafs@nlfilm.tv) bij NL Film, met de volgende informatie:
– je telefoonnummer (liefst mobiel)
– een foto van jezelf
– een foto van je altviool.