Verslag workshop 02/06/2013: ‘Workshop Ensembledag’

foto's 2 juni 2013 245

Door Jonas Meenderink

Zondag 2 juni

‘s Ochtends arriveerden we allemaal bij Karin thuis en gingen we op het balkon zitten. Mila, Lente, Anuschka, Claire, Sunniva en Jonas. We hebben eerst iets gedronken met wat erbij en kwam Anuschka wat later. Toen iedereen het drinken op had zijn we naar beneden gegaan en hebben we de parkieten eten gegeven en zijn we gaan oefenen.
We hadden alle muziek al toegestuurd gekregen en iedereen had er al op gestudeerd. We vonden het allemaal leuke stukken. Karin en Stijn speelden mee, zodat we gelijk op het goede spoor zaten. Ook Kristofer speelde met ons mee. En tussendoor hadden we ook nog een pauze waarbij we nog wat gedronken hebben. Daarna zijn we weer gaan oefenen op de stukken.

Toen was het tijd om te lunchen. De moeder van Jan van der Elst had pannenkoeken gebakken en deze hebben we heerlijk opgegeten. Daarna gingen we weer oefenen en inpakken om de pleinen rond te gaan.
We gingen op stap naar het eerste pleintje. Karin had nog een leuk kistje gevonden om te gebruiken om ons opgehaalde geld in te doen. Toen kwamen we bij het eerste pleintje aan. Daar hebben we gespeeld. Spannend maar ook wel heel leuk.
Daarna hebben we bij “ ‘t Peerd” gespeeld en mochten we van de eigenaar wat te drinken kiezen.

We zijn verder gegaan naar een ander terrasje. Daar hebben we een stuk laten vallen. Het laatste terras was het overvolle terras van “Dordts Genoegen”.
Toen we daar gespeeld hadden (Karin was nog een keertje met het kistje het terras rond gegaan) gingen we naar binnen en kregen we weer allemaal iets te drinken en hebben we het geld geteld.
Het totaal bedrag kwam neer op eenenzeventig euro! Dat hebben we verdeeld over ons zessen (Mila, Lente, Anuschka, Claire, Sunniva en Jonas). Genoeg verdiend om allemaal op de terugweg naar Karins huis nog een ijsje te kunnen kopen. Toen we terug waren hebben we afscheid genomen en is iedereen weer naar huis gegaan.

Superleuke dag, veel geleerd, veel plezier gehad.