DVS is jarig, we zijn 1 jaar jong!

Hoera! Op 23 mei 2012 om 11.00 uur zag de DVS officieel het daglicht!

Namens het voltallige bestuur van de Dutch Viola Society wil ik iedereen – en alle Vrienden in het bijzonder – bedanken voor het mede mogelijk maken van ons éénjarig bestaan! We hebben dankzij jullie onvoorwaardelijke steun en vertrouwen in de relatief korte tijd dat onze stichting bestaat al heel veel bereikt. Hierdoor hebben we inmiddels al heel wat wapenfeiten op onze naam, die ik hierbij graag nog even benoem:

een culturele ANBI status verkregen, diverse interviews met altviolisten uit de wereldtop, recensies van de belangrijkste altvioolconcerten in Nederland, een introductiecursus voor jeugdorkesten, bijna iedere maand een nieuwe workshop met een ander thema, Nobuko Imai en Jürgen Kussmaul als Ere-Vriend, een waslijst van muziek voor altviool & ensembles en een eerste nationaal altviool congres in de maak en er komt nog veel meer moois aan…

We gaan vrolijk verder en graag tot ziens op 21 september in Deventer.